HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share
 

 Phero-X™ &Pherolins™-TINGKATKAN DAYA PEMIKAT ANDA

Go down 
AuthorMessage
janggut83
member baru


Male
Number of posts : 11
Age : 36
Registration date : 2007-07-21

Phero-X™ &Pherolins™-TINGKATKAN DAYA PEMIKAT ANDA Empty
PostSubject: Phero-X™ &Pherolins™-TINGKATKAN DAYA PEMIKAT ANDA   Phero-X™ &Pherolins™-TINGKATKAN DAYA PEMIKAT ANDA EmptyWed 29 Oct 2008 - 14:40

Phero-X™ &Pherolins™-TINGKATKAN DAYA PEMIKAT ANDA

Ingin Memikat Wanita? Gunakan... Kuasa Pheromone!!!-Phero-X™
manakala.
Ingin Memikat lelaki? Gunakan... Kuasa Pheromone!!!-Pherolins™

Gunakan pheromones, sejenis hormon lelaki, perangsang nafsu semulajadi yang berkuasa, anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan menggoda mana-mana wanita. Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda terhadap wanita secara mendadak. Di-jamin oleh saintis antarabangsa! Jadilah JAGUH dalam arena memikat wanita
* Pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan. * Wanita akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari. * Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan * Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian. * Anda akan dapat lebih senyuman dari wanita. * Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan. * Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan! * DI-JAMIN BERKESAN.

TINGKATKAN DAYA PEMIKAT & PENAMPILAN ANDA
Phero-X™ - Tidak kira tua atau muda, anda akan rasai "Getaran & Aura" Gunalah setitis pheromones, secepat 17 saat sahaja, ia akan berkekalan sehingga 6 jam lamanya. Dengan aura keyakinan yang tinggi, anda dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui. Sesuai untuk memikat orang tersayang, meningkatkan keharmonian berumahtangga dan aura keterampilan anda. Amat sesuai untuk bisnes dan individu yang sering menemui pelanggan atau individu yang sering bersosial seperti anda.
Phero-X™ adalah formula yang kompleks dan rumit, anda akan menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia. Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul dan bermesra dan bertemu dengan kenalan.
Walaupun anda akan mendapat kesan-kesan yang berlainan, namun anda akan akui bahawa mendapat lebih perhatian dan senyuman khususnya dari wanita! Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik membuatkan ramai orang tertanya-tanya di dalam hati.... "bau apa ni" disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda mereka.
Tidak seperti kebanyakan pewangi, kerana anda tahu, sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi.... tetapi pheromones Phero-X™ kalau dihidu, akan membuatkan anda tertanya-tanya... "bau apa ni... hemm... ".
Panduan kilat Phero-X™ Pheromone.
Work & Business - Phero-X™
Dating - Phero-X™
Clubs & Bar Scene - Phero-X™
Friendliness - Phero-X™
Confidence - Phero-X™
Sports - Phero-X™

sila masuk disini: http://janggut-phero-x.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
 
Phero-X™ &Pherolins™-TINGKATKAN DAYA PEMIKAT ANDA
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kolekolek Portal :: :: Lain-lain :: Apa saja di sana sini (Terbuka!)-
Jump to: